Eco TL verlichting

 

Plug-and-play energie besparen

Onze T5 adapters met TL-buizen vervangen de huidige T8 TL-buizen binnen de bestaande armaturen, volgens het 'plug-and-play'-principe.

 

Voordelen in het kort

50% Energiebesparing
Levensduur 20.000 uur
Passen in bestaande T8-armaturen
Zeer korte terugverdientijd (< 1 jaar)

 

Twee soorten T5-adapters met EcoTL buis

T5 adapter met EcoTL buis

De EcoTL Adapter bestaat uit een aluminium frame. Het frame is aan beide uiteinden voorzien van een uniek lampvoetje. Deze voetjes zorgen ervoor dat de contactpunten van de T5 TL-buis verlengd en verbreed worden. Hierdoor krijgt het dezelfde maatvoering als een T8 TL-lamp en past in het T8 armatuur. In het aluminium frame is een elektronisch voorschakelapparaat geplaatst, dat nodig is om de T5 TL-lamp te laten branden. Dit product is voorzien van een TÜV-certificering.

T5 adapter met EcoTL buis in Safetube

De T5-adapter met EcoTL buis in Safetube bestaat uit een door Bayer ontwikkelde polycarbonaat beschermbuis met een geïntegreerde adapter, elektronisch voorschakel-apparaat, EcoTL buis en reflector. De Safetube is uitstekend geschikt voor toepassingen in beschermde omgevingen, waar gewerkt wordt met bijv. voedsel, dieren etc. Het geheel heeft dezelfde maatvoering als een T8 TL-lamp en past in het T8 armatuur. Dit product is voorzien van het Dekra-keurmerk.